Vill du sälja guld?

Guld har alltid varit värdefullt, och kommerantagligen att fortsätta att öka i värde med årens gång.  Guld kan komma i olika former, såsom smycken eller guld barer och mynt. Det finns många som vill ha kvar sitt guld hela livet, men det finns också de som gärna säljer sitt gamla skrotguld när guldpriset står högt (som det gör nu) eller när de behöver kontanter.

Marknaden för att köpa skrotguld är stor och därför är det inte så svårt att sälja ditt guld och få bra pengar. Med internet har det blivit ännu lättare för alla att sälja sitt guld riktigt snabbt. Det är dock viktigt att söka efter webbplatser och återförsäljare som är äkta för att se till att det dyrbara guldet inte går miste.

Så här enkelt är det att sälja guld.

Gå in på gulduppköparens hemsida och fyll i en formulär med din address. Då skickas ett såkallat ‘guld kit’ hem till dig, som du kan stoppa dina guldföremål i.  Var noga med att välja en gulduppköpare som betalar för frakten och försäkringen av kuvertet.  För det mesta är det säkert att skicka in guld eftersom kuvertet brukar se anonymt ut – det är ingen som kan gissa att det är just guld du sänder – men det är bra att försäkra det ändå.

När de mottagit ditt guld kommer guldköparna att börja väga och analysera ditt guld. Sedan kommer deatt skicka din betalning till dig, oftast inom 24 timmar.

Det inte lång tid innan pengarna kan skickas till dig.
Behöver du lite pengar snabbt för dina oönskade, brutna, trassliga eller skadade smycken som ligger i botten av ditt smyckeskrin? Då är det bara att sälja det på nätet. Det är snabbt och säkert, och du kan få en bra slant för ditt gamla skrotguld!

Leave a Reply